torsdag 14 januari 2010

Changes

Nu börjar det hända saker.. För er som inte redan vet så håller jag på o förbereder en flytt. Jag ska vara ute ur min lägenhet till 1:e feb.. Och därefter bär det av mot Stockholm. Målet med flytten är att komma in på konstskola till hösten för utveckla mitt måleri, är väldigt sugen på att komma igång med oljefärger under en lärares översyn, känns spännande. Sen ska jag väl försöka att ta mig in i tatueringsbranschen också vad det lider. Men det är inget jag känner att jag behöver jäkta med.. Dyker det upp något så gör det det, annars blir det skola.
Sen ska det ju bli väldigt skönt o få se något annat än gamla Lidköping.. känns som att jag är klar med den här stan för ett tag.. Eller kanske för alltid, vem vet.. :)
Här kommer en bild på ett ankare som jag körde igår, offret heter Frida och klarade sig utomordentligt bra. Jag fick dock pausa emellanåt för att snyfta åt hennes otroligt sorgliga historia som ligger bakom denna tatuering.. ;) Ee.. näe.. alla behöver inte ha en historia alá LA / Miami Ink.. Vi kör för det är snyggt, snyfta får andra göra.

4 kommentarer:

Hachi-ko sa...

jätte snyggt! Ställer gärna upp som försökskanin innan du flyttar! / Daniella

T w T sa...

Tackar :) , aah great, då är det bara o dra iväg ett mejl, tomthorsen@live.se

Sofia Tidström sa...

Ok va spännande det låter. Kul när man hittar vad man vill hitta på. Hoppas på all lycka i stockholm.

Öl,cigg & hoes sa...

Yeah jag är riktigt nöjd tom! läker bra gör den också :)
Hojta till när du har installerat dig i sthlm för tusan.
/Frida