måndag 1 mars 2010

Back on Track

Hej, om det fortfarande finns nån som kikar in här.

Har nu installerat mig i Stockholm och har snart hunnit bo här i en månad. Det är en trevlig stad och ens förutfattade meningar om stockholmare börjar så smått att suddas ut, vi har iallafall blivit väl mottagna :) . Sen har det ju vart snökaos och inga tåg o tunnelbanor har gått som de ska. Men det har inte gått någon större nöd på oss, man får ta det för vad det är helt enkelt.
Bredbandet levererades idag, så nu ska man väl kunna uppdatera lite mer regelbundet igen.. Att vara utan internet är ju rena döden.

Om vi ska sammanfatta det konstnärliga jag sysslat med sen det senaste inlägget så är det lite av varje. Jag tatuerade ju Markus precis innan flytten, det är en halvfärdig bild som jag lägger upp för den ska byggas vidare.
Sen har det blivit lite tavlor, en akvarell och några akryler. Håller på som bäst med arbetsprover inför ansökningarna till skolorna. Så förhoppningsvis kommer det bli ännu fler tavlor och teckningar framöver.

"Headcase nunnan" som syns i ett tidigare inlägg är förövrigt den första tavlan jag sålt, fick ett generöst bud av Håkan på Circle tattoo, så det vara bara o släppa den :)
2 kommentarer:

Malin sa...

Åhh jag blev nog lite kär i bilden på flickan :)

Anonym sa...

sexig profil på överkroppen Böhm!!=)